Reseller Hosting met Whitelabel DirectAdmin Controlepaneel - WebOké

2023-09-27
Denise

Wat is Reseller Hosting?

Reseller hosting maakt het mogelijk voor ondernemers en webdesigners om hun diensten uit te breiden en extra inkomsten te genereren. Met reseller hosting kunnen zij hostingruimte en bandbreedte inkopen bij een hostingprovider en deze vervolgens doorverkopen aan hun eigen klanten. Het stelt je in staat om je eigen hostingbedrijf te starten, zonder de kosten en technische ondersteuning die bij het runnen van een hostingbedrijf komen kijken.

Het Whitelabel DirectAdmin Controlepaneel

Het Whitelabel DirectAdmin controlepaneel is een krachtig hulpmiddel dat resellers kunnen gebruiken om hun eigen hostingdiensten te beheren en te verkopen. Met dit controlepaneel kunnen resellers eenvoudig hostingaccounts aanmaken, domeinen beheren, e-mailadressen instellen en andere essentiële taken uitvoeren. Het beste van alles is dat het controlepaneel volledig whitelabel is, wat betekent dat het kan worden aangepast met je eigen logo, kleurenschema en branding. Hierdoor kun je je klanten een professionele en gepersonaliseerde hostingervaring bieden.

Waarom kiezen voor WebOké?

WebOké is dé ideale partner voor resellers die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige reseller hostingdiensten. Bij WebOké hebben we een uitgebreid aanbod van reseller hostingpakketten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw klanten. Onze pakketten zijn voorzien van onbeperkte bandbreedte, grote opslagruimte en een scala aan handige functies om het beheren van je hostingaccounts eenvoudig te maken.

Bovendien biedt WebOké binnen de reseller hosting pakketten het Whitelabel DirectAdmin controlepaneel aan, zodat je je eigen hostingbedrijf kunt opzetten en beheren met een professionele uitstraling. Met onze uitstekende technische ondersteuning en 99,9% uptime garantie kun je erop vertrouwen dat je klanten altijd online zijn en tevreden zullen zijn met de prestaties van hun websites.